пятница, 29 апреля 2022 г.

 

Шановні учні!

Звертаю Вашу увагу на те, що громадянська освіта - важлива складова ефективної активності громадян, а результатом вивчення Вами цього предмета є усвідомлення себе громадянином України, здатність проявляти громадянську активність, жити і цивілізовано взаємодіяти в суспільстві.

Нові соціально-політичні реалії українського суспільства, пошук спільних для громадян демократичних цінностей і національних ідеалів, участь України в загальносвітових політичних, економічних і соціокультурних процесах зумовлює важливість громадянської освіти молоді через формування готовності молодої людини до усвідомленого вибору шляхом критичного аналізу різних можливостей та варіантів, активної участі в суспільних процесах, формування здатності до життя і діяльності в правовій демократичній державі.

Прошу Вас з відповідальністю поставитися до опрацювання нового навчального матеріалу з громадянської освіти і сумлінно виконувати всі завдання до кожного уроку, а також вчасно надавати викладачу для перевірки результати виконаних Вами завдань.

З повагою, викладач з предмета "Громадянська освіта" Людмила Михайлівна Макар.

 

Комментариев нет:

Отправить комментарий

  Шановні учні! Звертаю Вашу увагу на те, що громадянська освіта - важлива складова ефективної активності громадян, а результатом вивчення...